AA Gent betaalt 1 miljoen voor Ndongala

Dieumerci Ndongala (24) is de nieuwste aanwinst van AA Gent. De explosieve flankaanvaller komt over van Charleroi en tekent als alles goed gaat een contract voor vier seizoenen bij de Buffalo’s. Op clubniveau is er al een akkoord. Met de transfer zou volgens welingelichte bronnen een bedrag gemoeid zijn van zo’n 800.000 à 1 miljoen euro. Ndongala leek nochtans op weg naar Racing Genk, dat vorige zomer een akkoord sloot met Charleroi om de Congolese Belg in de toekomst over te nemen voor iets minder dan 2 miljoen euro. De Limburgers bedachten zich evenwel in december. Ze…

Lees verder op Het Laatste Nieuws: AA Gent betaalt 1 miljoen voor Ndongala


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE CHARLEROI OP FACEBOOK!

FOLLOW ONS OP TWITTER!