Racing Genk pakt laatste Europees ticket

Racing Genk heeft het laatste Europees ticket veroverd. Het wiste de 2-0-achterstand uit de heenwedstrijd met verve uit. 5-1 werd het in de Cristal Arena. Racing Genk mag zo deelnemen aan de voorrondes van de Europa League.Genk-trainer Peter Maes zette alles op alles en startte met zowel Mbwana Samatta als Nikolaos Karelis voorin. De aanpak van Maes loonde, Genk kreeg kans na kans.Na twintig minuten spelen haalde Charleroi doelman Nicolas Penneteau de doorgebroken Mbwana Samatta neer. Rood voor de Franse keeper en strafschop voor de thuisploeg. Nikolaos Karelis zette de elfmeter feilloos om.Zeven minuten…

Lees verder op Geen categorie: Racing Genk pakt laatste Europees ticket


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE CHARLEROI OP FACEBOOK!

FOLLOW ONS OP TWITTER!