Sporting Charleroi RSS

voor jou verzameld!

Karelis stuurt ontketend Genk met hattrick Europa in: 5-1!

Door: Olivier Minnebo 29/05/16 – 16u24 © belga. Racing Genk mag zich opmaken voor Europees voetbal na een spektakelstuk tegen Charleroi. Na de pijnlijke 2-0 nederlaag op Mambourg rechtten de Limburgers vandaag de rug. En hoe. Liefst vijf keer lieten de mannen van Peter Maes de netten trillen. Karelis toonde met een hattrick de weg: 5-1! De logica wordt gerespecteerd en zo trekken met Club Brugge, Anderlecht, AA Gent, Racing Genk en Standard de G5 Europa in. De opdracht voor Racing Genk was simpel na de mokerslag op Mambourg. Minstens twee keer scoren. Anders konden de Limburgers het…

Lees verder op Het Laatste Nieuws: Karelis stuurt ontketend Genk met hattrick Europa in: 5-1!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *