Genk-voorzitter kondigt versterking aan

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Genk-voorzitter kondigt versterking aan Foto: © photonews 29 mei 2016 18:36<!–. <a href=”#”>World News. No Coments. Niets dan glunderende gezichten bij Genk zondagnamiddag. De Limburgers zetten de scheve situatie recht tegen Charleroi en grepen het laatste Europese ticket. Voorzitter Herbert Houben wil zijn kern nu nog versterken. Het zag er niet goed uit voor de Smurfen na die 2-0 in Charleroi, maar de voorzitter heeft de hoop nooit opgegeven. “We wisten dat het heel moeilijk zou worden, maar we wisten ook dat we thuis veel kunnen scoren. Ik ben er in blijven geloven…

Lees verder op Belgium Soccer: Genk-voorzitter kondigt versterking aanLees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

FOLLOW ONS OP TWITTER!