Sporting Charleroi RSS

voor jou verzameld!

Opmerkelijk: niemand in Europa doet sterker dan Leon Bailey

Opmerkelijk: niemand in Europa doet sterker dan Leon Bailey 27 mei 2016 11:13<!–. <a href=”#”>World News. No Coments. Deze winter maakte Peter Maes zich een eerste keer druk om Leon Bailey, meteen na play-off 1 herhaalde hij: “Leon is helemaal op, hij heeft dan ook erg veel gespeeld. Zeker voor een 18-jarige.” We gingen het even na: is Bailey de meest gebruikte speler van 18 jaar of jonger? Liefst 40 keer kwam hij in actie dit seizoen. Met de Beker van BelgiĆ« en de play-offs inbegrepen stond hij na play-off 1 al op niet minder…

Lees verder op Belgium Soccer: Opmerkelijk: niemand in Europa doet sterker dan Leon Bailey

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *