D-Day bij Club Brugge

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Blijft Michel Preud’homme of niet? De Luikenaar zou afgelopen dinsdag kleur bekennen bij voorzitter Bart Verhaeghe en algemeen manager Vincent Mannaert. Hij kreeg extra dagen bedenktijd. Bij Club Brugge verwachten ze vandaag duidelijkheid!Michel Preud’homme gaat richting zijn 58ste. Zijn contract loopt door tot midden 2019. Er zijn een aantal andere pistes. Mogelijk komt de positie van bondscoach bij de Rode Duivels vrij na het EK. Er is ook belangstelling uit het buitenland.Op 22 juni begint Club Brugge aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen.De naam van Felice Mazzu klinkt steeds luider in de wandelgangen….

Lees verder op Geen categorie: D-Day bij Club BruggeLees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

FOLLOW ONS OP TWITTER!