Buffel niet zo optimistisch als zijn coach: “We zijn ook niet blind”

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Buffel niet zo optimistisch als zijn coach: “We zijn ook niet blind” Foto: © photonews 27 mei 2016 07:33<!–. <a href=”#”>World News. No Coments. Peter Maes gaf Genk nog vijftig procent kans na de 2-0-nederlaag in Charleroi. Een optimistische schatting vonden wij, samen met Thomas Buffel. De aanvaller ziet het allemaal iets minder rooskleurig in. Charleroi leek frisser te zitten. “Er zat te veel verschil op als je het spelbeeld zag”, aldus Buffel. “We hebben een paar kansen gehad die net niet efficënt genoeg waren. De tweede helft hebben we ook geprobeerd en…

Lees verder op Belgium Soccer: Buffel niet zo optimistisch als zijn coach: "We zijn ook niet blind"Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

FOLLOW ONS OP TWITTER!