Voetbalfans bleven op hun honger zitten: “Slechtste seizoen sinds invoering van het play-offsysteem”

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Voetbalfans bleven op hun honger zitten: “Slechtste seizoen sinds invoering van het play-offsysteem” Foto: © Photonews 26 mei 2016 18:00<!–. <a href=”#”>World News. No Coments. KRC Genk en Sporting Charleroi moeten dan wel nog aan de bak, maar verder is voetbaljaargang 2015 – 2016 achter de rug. En volgens onze lezers was het wederom huilen met de pet op. In het ‘Debat van de Week’ vroegen we onze lezers immers naar hun mening over het niveau van de voorbije voetbalmaanden. Bijna zestig procent onder jullie vond het niveau bedroevend.En onze lezers waren bij momenten…

Lees verder op Belgium Soccer: Voetbalfans bleven op hun honger zitten: "Slechtste seizoen sinds invoering van het play-offsysteem"Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

FOLLOW ONS OP TWITTER!