Sporting Charleroi RSS

voor jou verzameld!

Sterk Charleroi neemt optie op Europa League

Door: Olivier Minnebo 26/05/16 – 22u23 © photo news. video Grijpt Racing Genk na een slopende play-off 1 nog naast Europees voetbal? De situatie ziet er alvast benard uit voor de troepen van Peter Maes na de terechte nederlaag bij Charleroi (2-0). Zondag moeten de Limburgers hopen op een halve stunt om alsnog het ticket voor de voorrondes van de Europa League in de wacht te slepen. Geen vakantie voor de mannen van Charleroi en Racing Genk. De twee ploegen moesten vandaag nog vol aan de bak in de heenmatch van de barrages voor Europees voetbal….

Lees verder op Het Laatste Nieuws: Sterk Charleroi neemt optie op Europa League

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *