Maes over Gouden Stier: “Ik besef dat ik hem niet ten volle benutte”

Maes over Gouden Stier: Ik besef dat ik hem niet ten volle benutte Foto: © photonews 26 mei 2016 07:00<!–. <a href=”#”>World News. No Coments. Topschutter Jrmy Perbet speelde in 2010 nog onder Peter Maes bij Lokeren. De spits vond zijn draai niet bij de club en vertrok. Maes bekent dat hij de Gouden Stier niet ten volle had benut: Jammer dat ik het niet zag. Zes jaar later en Perbet is de vlotstscorende spits van de Jupiler Pro League. “Hij is een topspits met een aparte stijl”, steekt Maes de loftrompet. “Jammer dat…

Lees verder op Belgium Soccer: Maes over Gouden Stier: “Ik besef dat ik hem niet ten volle benutte”


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE CHARLEROI OP FACEBOOK!

FOLLOW ONS OP TWITTER!