Charleroi is op zijn hoede voor Anderlecht

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Anderlecht heeft de samenwerking met Besnik Hasi stopgezet. Dat betekent dat paars-wit nu op zoek moet gaan naar een nieuwe trainer. Er passeerden intussen al heel wat namen de revue. Ook de naam van Felice Mazzu viel al enkele keren.Bij Charleroi is men niet van plan om mee te werken aan een vertrek van haar succestrainer. “Zeggen ze dat Mazzu het profiel heeft voor Anderlecht? Dat hoort nu eenmaal bij de voetbalwereld, maar ik heb het al gezegd: als Mazzu Charleroi gemaakt heeft, dan is het omgekeerde ook waar”, stelt manager Mehdi Bayat bij RTBF.”Felice…

Lees verder op Geen categorie: Charleroi is op zijn hoede voor AnderlechtLees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

FOLLOW ONS OP TWITTER!