Sporting Charleroi RSS

voor jou verzameld!

Charleroi is op zijn hoede voor Anderlecht

Anderlecht heeft de samenwerking met Besnik Hasi stopgezet. Dat betekent dat paars-wit nu op zoek moet gaan naar een nieuwe trainer. Er passeerden intussen al heel wat namen de revue. Ook de naam van Felice Mazzu viel al enkele keren.Bij Charleroi is men niet van plan om mee te werken aan een vertrek van haar succestrainer. “Zeggen ze dat Mazzu het profiel heeft voor Anderlecht? Dat hoort nu eenmaal bij de voetbalwereld, maar ik heb het al gezegd: als Mazzu Charleroi gemaakt heeft, dan is het omgekeerde ook waar”, stelt manager Mehdi Bayat bij RTBF.”Felice…

Lees verder op Geen categorie: Charleroi is op zijn hoede voor Anderlecht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *