Buffel: Goede gevoel is er nog steeds

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Sporting Charleroi ontvangt vanavond Racing Genk in de heenwedstrijd van de barrages voor het laatste Europees ticket. Kapitein Thomas Buffel is alvast klaar voor de strijd en gelooft in een goede afloop.”We hebben in play-off 1 een aantal referentiematchen gespeeld. Thuis tegen Club Brugge was het heel goed en tegen Anderlecht hebben we toch een knap resultaat neergezet”, stelt citeert Het Laatste Nieuws Thomas Buffel.”Onze play-offs waren goed, maar dat is geen garantie om Charleroi opzij te zetten. Voor Charleroi was deze finale vanaf het begin van de play-offs het hoogst haalbare,…

Lees verder op Geen categorie: Buffel: Goede gevoel is er nog steedsLees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

FOLLOW ONS OP TWITTER!