VB – Peter Maes over Charleroi – RC Genk

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Racing Genk en Sporting Charleroi maken in een dubbele confrontatie uit wie het laatste Europees ticket krijgt. Donderdag trekken de troepen van Maes naar Mambourg, zondag volgt de terugwedstrijd in de Cristal Arena. Voetbalbelgie.be ging luisteren naar de persbabbel met trainer Peter Maes.Van onze reporter in GenkGeruchten deden de ronde dat Peter Maes kandidaat is om Besnik Hasi op te volgen bij Anderlecht. “Ik wou daar niets over zeggen. Het enigste dat ik hierover kwijt wil is dat ik geen contact heb gehad met de club”, stelt Maes bij Voetbalbelgie.beNa het missen van de…

Lees verder op Geen categorie: VB – Peter Maes over Charleroi – RC GenkLees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

FOLLOW ONS OP TWITTER!