VB – Kebano: Genk is favoriet!

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Neeskens Kebano maakte in augustus van 2015 de overgang van Sporting Charleroi naar Racing Genk. De Genkenaren legden vier miljoen euro neer voor de 24-jarige Congolese aanvallende middenvelder. Voetbalbelgie.be had een goed gesprek met de flamboyante Kebano.Van onze reporter in Genk”Het is een lang seizoen geweest maar ik voel me redelijk goed, ik neem rust afhankelijk van wat mijn lichaam nodig heeft”, stelt Neeskens Kebano bij Voetbalbelgie.be.Donderdag staat hij opnieuw op Mambourg, het veld waar hij twee volle seizoenen het beste van zichzelf liet zien. Bij zijn terugkomst werd hij echter uitgefloten. “Het…

Lees verder op Geen categorie: VB – Kebano: Genk is favoriet!Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

FOLLOW ONS OP TWITTER!