Ploeg uit Kortrijk speelt in Brazilië finale Red Bull Neymar Jrs Five

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Een topweekend werd het. Niet alleen voor de Braziliaanse supervedette Neymar (doelpuntenmaker voor Barcelona in de gewonnen finale van de Copa del Rey), maar ook en vooral voor Maghreb United. Ze beleefden immers een primeur, door als eerste (gelegenheids)ploeg de Belgische finale van de Red Bull Neymar Jrs Five in het Lycée Henriette Dachsbeck te winnen. Een uniek concept, waarbij je begint met vijf tegen vijf, maar een doelpunt maken betekent dat je een speler minder in je team telt en heel creatief moet omspringen met je balbezit. Ook efficiëntie tonen bij het omzetten van…

Lees verder op Geen categorie: Ploeg uit Kortrijk speelt in Brazilië finale Red Bull Neymar Jrs FiveLees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

FOLLOW ONS OP TWITTER!