Peter Maes reageert op de belangstelling van Anderlecht

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Peter Maes reageert op de belangstelling van Anderlecht 25 mei 2016 18:01<!–. <a href=”#”>World News. No Coments. Besnik Hasi vertrekt uit de hoofdstad na een zeer moeizaam seizoen bij Anderlecht. De Brusselaars zijn op zoek naar een coach die paars-wit weer tot kampioen kan maken. Op een lijstje van eventuele kandidaten staat Genk-trainer Peter Maes. Op de persconferentie in Genk sprak de coach van de Limburgse club klare taal toen hem de vraag werd gesteld over Anderlecht. “Op dit moment is dat volledig onbelangrijk. Er is in ieder geval geen contact…

Lees verder op Belgium Soccer: Peter Maes reageert op de belangstelling van AnderlechtLees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

FOLLOW ONS OP TWITTER!