Sporting Charleroi RSS

voor jou verzameld!

Keeperstrainer Racing Genk beseft dat Bizot en Köteles het moeilijk krijgen: “Aan meelopers heb ik niets”

Keeperstrainer Racing Genk beseft dat Bizot en Kteles het moeilijk krijgen: “Aan meelopers heb ik niets” Foto: © photonews 25 mei 2016 06:00<!–. <a href=”#”>World News. No Coments. Terwijl Racing Genk nog barrages speelt om een Europees ticket, sloot Erwin Lemmens intussen aan bij de Rode Duivels in het Zwitserse Lausanne. De keeperstrainer van KRC n de nationale ploeg kan zich niet in twee splitsen, wat een ideale werking bemoeilijkt. De eerste trainingsdagen in Knokke-Heist liet Lemmens nog schieten, maar tijdens het oefenkamp op Zwitserse bodem kon hij niet ontbreken. “Door de indeling…

Lees verder op Belgium Soccer: Keeperstrainer Racing Genk beseft dat Bizot en Köteles het moeilijk krijgen: “Aan meelopers heb ik niets”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *