Verliest Zulte Waregem een sterkhouder?

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Zulte Waregem lijkt op zoek te gaan naar heel wat aanvallende versterking. Toch moet Essevee er rekening mee houden dat het binnenkort misschien ook afscheid zal moeten nemen van een sterkhouder.Volgens Het Nieuwsblad kan Onur Kaya namelijk rekenen op heel wat interesse vanuit Turkije. Zowel Basaksehir als Genlerbirligi zouden de aanvallende middenvelder graag willen aantrekken. Kaya heeft nog een contract tot 2018 aan de Gaverbeek waardoor Zulte Waregem een transferprijs kan vragen.De 30-jarige middenvelder was dit seizoen goed voor vijftien assists in 38 wedstrijden…

Lees verder op Geen categorie: Verliest Zulte Waregem een sterkhouder?Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

FOLLOW ONS OP TWITTER!