Sporting Charleroi RSS

voor jou verzameld!

KV Kortrijk is de fans dankbaar: ‘You’ll never walk alone’

KV Kortrijk is de fans dankbaar: ‘You’ll never walk alone’ Foto: © Photonews 24 mei 2016 11:01<!–. <a href=”#”>World News. No Coments. KV Kortrijk kende een knap einde van het seizoen, maar in de finale van play-off 2 bleek Charleroi een tikkeltje te sterk. Het seizoen zit er nu op voor de Kerels, maar de club wil graag nog de supporters bedanken. KV Kortrijk miste maar nipt een ticket voor play-off 1, maar dat deerde de club niet om een knappe reeks neer te zetten in play-off 2. Een ongeslagen Kortrijk bleef daarin…

Lees verder op Belgium Soccer: KV Kortrijk is de fans dankbaar: ‘You’ll never walk alone’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *