Dewaest legt uit wat duel met ex-club Charleroi betekent

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Dewaest legt uit wat duel met ex-club Charleroi betekent Foto: © Photonews 24 mei 2016 12:33<!–. <a href=”#”>World News. No Coments. Het wordt nog een moeilijke week met twee lastige wedstrijden, maar over de week teveel zou ik zeker niet willen spreken, aldus Sbastien Dewaest. Twee keer knokken tegen Charleroi, toch wel een sterke ploeg. Dewaest is zelf ex-Charleroi, maar spreekt niet over extra druk: “Dit is uiteindelijk ook gewoon een match zoals de andere. Ik ken er natuurlijk nog veel volk, maar ga er niet extra mee bezig lopen. We moeten…

Lees verder op Belgium Soccer: Dewaest legt uit wat duel met ex-club Charleroi betekentLees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

FOLLOW ONS OP TWITTER!