“Wie zich daar niet kan voor opladen, gaat beter nu op verlof”

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Wie zich daar niet kan voor opladen, gaat beter nu op verlof Foto: © photonews 23 mei 2016 09:53<!–. <a href=”#”>World News. No Coments. Racing Genk speelde 0-0 gelijk bij AA Gent en wordt zo veroordeeld tot het spelen van een dubbele barrage tegen Charleroi. Christian Kabasele en de rest van de ploeg van Racing Genk dromen wel van Europees voetbal. En willen er alles aan doen. “We hebben al bij al goede play-offs gespeeld. Vooraf werd ons door sommigen nog een plaats in de top-3 voorspeld, en we hebben het tot de…

Lees verder op Belgium Soccer: “Wie zich daar niet kan voor opladen, gaat beter nu op verlof”Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

FOLLOW ONS OP TWITTER!