Vanhaezebrouck vreest een lastig volgend seizoen én hekelt (opnieuw) de competitieformule: “We gaan moeten knokken om play-off 1 te halen”

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Vanhaezebrouck vreest een lastig volgend seizoen n hekelt (opnieuw) de competitieformule: “We gaan moeten knokken om play-off 1 te halen” Foto: © photonews 23 mei 2016 09:19<!–. <a href=”#”>World News. No Coments. Hein Vanhaezebrouck sloot zondagmiddag de competitie met Gent af op plaats drie en mag naar de voorrondes van de Europa League. Hij verwacht een moeilijk volgend seizoen en is opnieuw niet opgezet over enkele aspecten van de competitieformule. Hij had immers te doen met Racing Genk, dat na een slopende play-off 1 aan de bak moet tegen een fris Charleroi. “Die…

Lees verder op Belgium Soccer: Vanhaezebrouck vreest een lastig volgend seizoen én hekelt (opnieuw) de competitieformule: “We gaan moeten knokken om play-off 1 te halen”Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

FOLLOW ONS OP TWITTER!