Maes: Veel mogelijkheden hebben we niet

Racing Genk en Sporting Charleroi strijden onderling om het laatste Europees ticket. Peter Maes is op zijn hoede voor de Carolo’s.Het slopende seizoen eist zijn tol bij sleutelspelers zoals Leon Bailey en Alejandro Pozuelo, maar donderdag al wacht Sporting Charleroi. “We zijn tot op het bod gegaan”, zei Maes na de wedstrijd tegen AA Gent in Het Laatste Nieuws. “Mijn jongens hebben alles uit hun lichaam gevoetbald, ondanks de vermoeidheid bleven we collectief overeind tegen een erg ervaren team. Ik ben dus bezorgd voor de volgende twee matchen. Veel mogelijkheden hebben we niet. Het zal…

Lees verder op Geen categorie: Maes: Veel mogelijkheden hebben we niet


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE CHARLEROI OP FACEBOOK!

FOLLOW ONS OP TWITTER!