Buffel geeft toe: “Daarom heb ik nog geen vakantie geboekt”

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Buffel geeft toe: Daarom heb ik nog geen vakantie geboekt Foto: © photonews 23 mei 2016 18:12<!–. <a href=”#”>World News. No Coments. Racing Genk speelde 0-0 gelijk in Gent en is zo veroordeeld tot de vierde plaats. Donderdag en zondag zullen ze vol aan de bak moeten tegen Charleroi als ze volgend jaar nog Europees voetbal willen spelen. We hebben dat al twee seizoenen gemist, dus het moet nu wel. “Neen, ik heb mijn vakantie nog niet geboekt. En ik ben daar ook nog niet mee bezig, want er wachten ons nog twee heel…

Lees verder op Belgium Soccer: Buffel geeft toe: “Daarom heb ik nog geen vakantie geboekt”Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

FOLLOW ONS OP TWITTER!