Play-offs derde: Hasselt doet goede zaak met oog op promotie

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Play-offs derde: Hasselt doet goede zaak met oog op promotie 22 mei 2016 20:57<!–. <a href=”#”>World News. No Coments. Play-off 1 zit erop, alleen de barrages tussen KRC Genk en Charleroi staan nog op de agenda. Maar intussen wordt er op lager niveau nog gestreden om een belangrijke plaats in de 1e amateurliga. Sporting Hasselt wil er absoluut bij zijn, maar dat kan ook gezegd worden van La Louvière. De heenwedstrijd werd afgewerkt in Henegouwen. Aan de rust stond het 1-1. Al zag het er wel slecht uit voor de thuisploeg, want net voor de…

Lees verder op Belgium Soccer: Play-offs derde: Hasselt doet goede zaak met oog op promotieLees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

FOLLOW ONS OP TWITTER!