Sporting Charleroi RSS

voor jou verzameld!

Live: Kums is klaar om te starten, deze 21 ook aan de aftrap

Live: Kums is klaar om te starten, deze 21 ook aan de aftrap Foto: © Photonews 22 mei 2016 13:40<!–. <a href=”#”>World News. No Coments. AA Gent en Racing Genk vechten zondagmiddag uit wie de derde plaats pakt en op cong mag, en wie op plek vier blijft hangen en Charleroi nog twee keer in de ogen moet kijken. Volg het live bij Voetbalkrant.com! AA Gent lijkt de beste papieren te hebben, met het thuisvoordeel én een negen op negen in de onderlinge confrontaties dit seizoen. Bovendien is er volgens Hein Vanhaezebrouck “50/50…

Lees verder op Belgium Soccer: Live: Kums is klaar om te starten, deze 21 ook aan de aftrap

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *