Hommeles na Gent-Genk: Fans gooien met stoeltjes en bommetjes

Hommeles na Gent-Genk: Fans gooien met stoeltjes en bommetjes Foto: © SDG 22 mei 2016 20:01<!–. <a href=”#”>World News. No Coments. Na de wedstrijd tussen AA Gent en Racing Genk werd het nog heet in het bezoekersvak. De Genkse fans werden geprovoceerd door die van Gent en gingen aan het gooien met stoeltjes en bommetjes. De Gentse supporters hadden wat leedvermaak nadat de Buffalo’s Racing Genk veroordeelden tot barrages. Er werd vanuit de Gentse spionkop treiterend “Charleroi, Charleroi” gescandeerd, iets wat niet goed aankwam bij de Genkse supporters.Wat volgde was een over en…

Lees verder op Belgium Soccer: Hommeles na Gent-Genk: Fans gooien met stoeltjes en bommetjes


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE CHARLEROI OP FACEBOOK!

FOLLOW ONS OP TWITTER!