AA Gent houdt derde plaats vast, RC Genk naar barrages

Door: Peter Luysterborg 22/05/16 – 16u28 © photo news. AA Gent derde en naar de derde voorronde van de Europa League. RC Genk vierde en naar een dubbel barrageduel tegen Charleroi. Dat is het verdict na een kansarm duel in de Ghelamco Arena, dat wel tot het einde spannend bleef. Lees het verslag van onze man in het stadion nu op HLN SPORT PLUS, onze zone exclusief voor abonnees. Proef nu 5 weken lang voor 1 euro!AA Gent begon met een reeks corners – na twaalf minuten stond het op dat vlak al 5-0 – aan de cruciale wedstrijd,…

Lees verder op Het Laatste Nieuws: AA Gent houdt derde plaats vast, RC Genk naar barrages


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE CHARLEROI OP FACEBOOK!

FOLLOW ONS OP TWITTER!