Sporting Charleroi RSS

voor jou verzameld!

Wie mag dromen van Europa?

Wie mag dromen van Europa? Foto: © photonews 21 mei 2016 11:00<!–. <a href=”#”>World News. No Coments. In het Guldensporenstadion staat vanavond de terugwedstrijd in de halve finale van play-off 2 op het programma. Charleroi heeft de beste papieren na de 1-0 uit de heenwedstrijd. Bij de thuisploeg is Gertjan De Mets bovendien nog steeds geblesseerd. Ook Anthony Van Loo en Michaël Lallemand zullen niet in actie komen. Kan Kortrijk onder het bewind van Karim Belhocine eindelijk Europa in?Selectie KV Kortrijk: Maxime Chanot, Fabien Boyer, Birger Verstraete, Stijn De Smet, Nebojsa Pavlovic, Thanasis…

Lees verder op Belgium Soccer: Wie mag dromen van Europa?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *