Perbet en Baby sturen Charleroi barrageduels in ondanks nerveus slot in Kortrijk

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Door: Olivier Minnebo 21/05/16 – 22u02 © belga. Charleroi mag nog steeds dromen van een Europees ticket. De Carolo’s wonnen net als de heen-, nu ook de terugmatch van KV Kortrijk. Perbet – wéér hij – zette met zijn 22ste van het seizoen Charleroi op weg naar eindwinst in play-off 2. De gelijkmaker van Sarr zorgde voor een nerveus slot, tot Baby diep in de extra tijd voor de verlossing zorgde (1-2). De troepen van Felice Mazzu weten morgen wie hun tegenstander wordt in de barrageduels: AA Gent of Racing Genk. Voor Charleroi was de opdracht vandaag…

Lees verder op Het Laatste Nieuws: Perbet en Baby sturen Charleroi barrageduels in ondanks nerveus slot in KortrijkLees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

FOLLOW ONS OP TWITTER!