Perbet en Baby sturen Charleroi barrageduels in ondanks nerveus slot in Kortrijk

Door: Olivier Minnebo 21/05/16 – 22u02 © belga. Charleroi mag nog steeds dromen van een Europees ticket. De Carolo’s wonnen net als de heen-, nu ook de terugmatch van KV Kortrijk. Perbet – wéér hij – zette met zijn 22ste van het seizoen Charleroi op weg naar eindwinst in play-off 2. De gelijkmaker van Sarr zorgde voor een nerveus slot, tot Baby diep in de extra tijd voor de verlossing zorgde (1-2). De troepen van Felice Mazzu weten morgen wie hun tegenstander wordt in de barrageduels: AA Gent of Racing Genk. Voor Charleroi was de opdracht vandaag…

Lees verder op Het Laatste Nieuws: Perbet en Baby sturen Charleroi barrageduels in ondanks nerveus slot in Kortrijk


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE CHARLEROI OP FACEBOOK!

FOLLOW ONS OP TWITTER!