Sporting Charleroi RSS

voor jou verzameld!

EK-GEKTE! Win 15.000 euro met een VRIJE VOORSPELLING!

Live: Opnieuw geen Marcq bij Charleroi

Live: Opnieuw geen Marcq bij Charleroi Foto: © photonews 21 mei 2016 19:35<!–. <a href=”#”>World News. No Coments. In het Guldensporenstadion staat vanavond de terugwedstrijd in de halve finale van play-off 2 op het programma. Charleroi heeft de beste papieren na de 1-0 uit de heenwedstrijd. Bij de thuisploeg is Gertjan De Mets bovendien nog steeds geblesseerd. Ook Anthony Van Loo en Michaël Lallemand zullen niet in actie komen. Kan Kortrijk onder het bewind van Karim Belhocine eindelijk Europa in?Selectie KV Kortrijk: Maxime Chanot, Fabien Boyer, Birger Verstraete, Stijn De Smet, Nebojsa Pavlovic,…

Lees verder op Belgium Soccer: Live: Opnieuw geen Marcq bij Charleroi

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Live: Opnieuw geen Marcq bij Charleroi

Live: Opnieuw geen Marcq bij Charleroi Foto: © photonews 21 mei 2016 19:35<!–. <a href=”#”>World News. No Coments. In het Guldensporenstadion staat vanavond de terugwedstrijd in de halve finale van play-off 2 op het programma. Charleroi heeft de beste papieren na de 1-0 uit de heenwedstrijd. Bij de thuisploeg is Gertjan De Mets bovendien nog steeds geblesseerd. Ook Anthony Van Loo en Michaël Lallemand zullen niet in actie komen. Kan Kortrijk onder het bewind van Karim Belhocine eindelijk Europa in?Selectie KV Kortrijk: Maxime Chanot, Fabien Boyer, Birger Verstraete, Stijn De Smet, Nebojsa Pavlovic,…

Lees verder op Belgium Soccer: Live: Opnieuw geen Marcq bij Charleroi

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *