Live: Opnieuw geen Marcq bij Charleroi

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Live: Opnieuw geen Marcq bij Charleroi Foto: © photonews 21 mei 2016 19:35<!–. <a href=”#”>World News. No Coments. In het Guldensporenstadion staat vanavond de terugwedstrijd in de halve finale van play-off 2 op het programma. Charleroi heeft de beste papieren na de 1-0 uit de heenwedstrijd. Bij de thuisploeg is Gertjan De Mets bovendien nog steeds geblesseerd. Ook Anthony Van Loo en Michaël Lallemand zullen niet in actie komen. Kan Kortrijk onder het bewind van Karim Belhocine eindelijk Europa in?Selectie KV Kortrijk: Maxime Chanot, Fabien Boyer, Birger Verstraete, Stijn De Smet, Nebojsa Pavlovic,…

Lees verder op Belgium Soccer: Live: Opnieuw geen Marcq bij CharleroiLees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Live: Opnieuw geen Marcq bij Charleroi

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Live: Opnieuw geen Marcq bij Charleroi Foto: © photonews 21 mei 2016 19:35<!–. <a href=”#”>World News. No Coments. In het Guldensporenstadion staat vanavond de terugwedstrijd in de halve finale van play-off 2 op het programma. Charleroi heeft de beste papieren na de 1-0 uit de heenwedstrijd. Bij de thuisploeg is Gertjan De Mets bovendien nog steeds geblesseerd. Ook Anthony Van Loo en Michaël Lallemand zullen niet in actie komen. Kan Kortrijk onder het bewind van Karim Belhocine eindelijk Europa in?Selectie KV Kortrijk: Maxime Chanot, Fabien Boyer, Birger Verstraete, Stijn De Smet, Nebojsa Pavlovic,…

Lees verder op Belgium Soccer: Live: Opnieuw geen Marcq bij CharleroiLees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

FOLLOW ONS OP TWITTER!