Laptop Belhocine gestolen: “Ach, we weten alles al over Charleroi”

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Eddy Soetaert 21/05/16 – 09u07 © belga. Twee jonge boeven hebben donderdag ingebroken in de kleedkamers van de Kortrijkse trainers en spelers. Naast persoonlijke spullen stalen zij ook de laptop van Karim Belhocine. Maar om met Charleroi in de clinch te gaan heeft hij die info niet nodig: “We staan voor de vierde keer dit seizoen tegenover elkaar. We weten er alles over.”Belhocine weet vooral dat zijn team op Mambourg met 1-0 in de slotminuut heeft verloren en als Gouden Stier Jérémy Perbet er vanavond ook weer eentje tegen het net prikt, dan moet zijn team er…

Lees verder op Het Laatste Nieuws: Laptop Belhocine gestolen: "Ach, we weten alles al over Charleroi"Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

FOLLOW ONS OP TWITTER!