Top&Flop: Fans eisen toprol op, al was er ook weer een pijnlijk feit

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Top&Flop: Fans eisen toprol op, al was er ook weer een pijnlijk feit Foto: AVL 20 mei 2016 17:56<!–. <a href=”#”>World News. No Coments. Alle goede (en slechte) dingen komen in drievoud. Hanne, Klaasje en Marthe zijn al eventjes de nieuwe K3, dus is dat ook meteen het afscheid van drie andere topmeiden. Wij blikken terug op de voorbije voetbalspeeldag en doen dat ook in drievoud. Al dan niet met luchtballonnen. TOP(Fans) Club BruggeClub Brugge zette zijn titel nog eens extra in de verf met een 0-2 zege bij Zulte Waregem. Al waren het…

Lees verder op Belgium Soccer: Top&Flop: Fans eisen toprol op, al was er ook weer een pijnlijk feitLees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

FOLLOW ONS OP TWITTER!