Sporting Charleroi RSS

voor jou verzameld!

Boskamp heeft het niet begrepen op verdeling van Europees ticket: “Het is waardeloos”

Boskamp heeft het niet begrepen op verdeling van Europees ticket: “Het is waardeloos” Foto: © Photonews 20 mei 2016 17:07<!–. <a href=”#”>World News. No Coments. Het seizoen in de Jupiler Pro League loopt op zijn laatste benen, maar toch zit de huidige voetbaljaargang er niet op vooraleer alle Europese tickets zijn verdeeld. Zo moet de nummer vier uit play-off 1 nog aan de bak tegen de winnaar van Sporting Charleroi-KV Kortrijk. Het blijft allemaal een beetje vreemd natuurlijk. Johan Boskamp is bijvoorbeeld niet de grootste fan van die formule. “Het is waardeloos, hé”,…

Lees verder op Belgium Soccer: Boskamp heeft het niet begrepen op verdeling van Europees ticket: "Het is waardeloos"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *