Sporting Charleroi RSS

voor jou verzameld!

Twee kanshebbers op Gouden Stier vol lof voor elkaar

Twee kanshebbers op Gouden Stier vol lof voor elkaar Foto: © photonews 19 mei 2016 12:13<!–. <a href=”#”>World News. No Coments. Nog twee spelers lijken in aanmerking te komen voor de Gouden Stier: Mbaye Leye van Zulte Waregem en Jrmy Perbet van Charleroi. De twee pretendenten hebben bijzonder veel respect voor elkaar. “Mbaye is in het seizoen van zijn leven”, aldus Perbet over Leye. “Zelfs als zijn ploeg in play-off 1 niet wint, dan nog maakt hij bijna elke week een doelpunt.””Hij heeft de ervaring en is erg belangrijk voor zijn team. Het…

Lees verder op Belgium Soccer: Twee kanshebbers op Gouden Stier vol lof voor elkaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *