Playoffs: Anderlecht nog niet zeker van tweede plaats na verlies bij Genk

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Anderlecht moest al na 10 minuten met 10 man voort. Stefano Okaka pakte rood na een duw tegen de borst van Kabasele. De Limburgers dreigden meteen daarna, maar de kopbal van Kebano belandde tegen de lat. Ondanks de numerieke minderheid kwam Anderlecht toch op voorsprong. Djuricic duwde in de 25e minuut een voorzet van Acheampong tegen de touwen. Op slag van rust lukte supertalent Bailey de 1-1 met een streep. Op het uur bracht Suarez de bezoekers opnieuw op voorsprong, maar daarna was het einde verhaal voor de troepen van Besnik Hasi. Genk-kapitein Buffel…

Lees verder op Geen categorie: Playoffs: Anderlecht nog niet zeker van tweede plaats na verlies bij GenkLees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

FOLLOW ONS OP TWITTER!