Sporting Charleroi RSS

voor jou verzameld!

Onzekere toekomst voor 3 Charleroi-spelers

Charleroi kende dit seizoen een degelijk seizoen. De Zebra’s grepen nipt naast play-off 1 maar maken nog steeds kans op Europees voetbal. De ploeg van Felice Mazzu speelt momenteel de finale van play-off II. Heel wat spelers hebben al een idee over hun toekomst al maar dat is niet voor iedereen zo.Drie spelers van Charleroi weten op dit moment nog niet waar hun toekomst ligt maar daar wil men bij de Carolo’s verandering in brengen. Het gaat over Guillaume Franois, Gjoko Zajkov en Karel Geraerts. “Guillaume heeft een rampseizoen achter de rug. Er is inderdaad…

Lees verder op Geen categorie: Onzekere toekomst voor 3 Charleroi-spelers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *