Chanot: ‘Harbaoui en Depoitre beste spitsen in België’

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Jérémy Perbet maakte in de heenwedstrijd van de finale van play-off 2 het verschil met intussen al zijn 21e doelpunt. Maar is de topschutter van de Jupiler Pro League ook de beste spits van de Belgische competitie? Maxime Chanot oordeelt van niet. “De allerbeste spitsen tegen wie ik in België al speelde, zijn Harbaoui en Depoitre”, zegt hij in Sport/Voetbalmagazine. “Het is een tijdje geleden tegen Harbaoui, maar ik vond hem heel sterk en heel hard in de duels. Vooral in het afhaken is hij heel gevaarlijk. Depoitre combineert zijn fysieke kant meer met diepgang….

Lees verder op Geen categorie: Chanot: ‘Harbaoui en Depoitre beste spitsen in België’Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Chanot: ‘Harbaoui en Depoitre beste spitsen in België’

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Jérémy Perbet maakte in de heenwedstrijd van de finale van play-off 2 het verschil met intussen al zijn 21e doelpunt. Maar is de topschutter van de Jupiler Pro League ook de beste spits van de Belgische competitie? Maxime Chanot oordeelt van niet. “De allerbeste spitsen tegen wie ik in België al speelde, zijn Harbaoui en Depoitre”, zegt hij in Sport/Voetbalmagazine. “Het is een tijdje geleden tegen Harbaoui, maar ik vond hem heel sterk en heel hard in de duels. Vooral in het afhaken is hij heel gevaarlijk. Depoitre combineert zijn fysieke kant meer met diepgang….

Lees verder op Geen categorie: Chanot: ‘Harbaoui en Depoitre beste spitsen in België’Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

FOLLOW ONS OP TWITTER!