Buffel: Ontgoocheling snel doorspoelen

Racing Genk staat vierde in de stand, maar de Limburgers kunnen de derde plaats van AA Gent nog afsnoepen. Zondag trekt Genk naar de Ghelamco Arena, maar eerst komt Anderlecht op bezoek. Voetbalbelgie.be sprak met kapitein Thomas Buffel.Van onze reporter in Genk”Het is kort dag, dus moeten we die ontgoocheling snel doorspoelen”, stelt Buffel tegenover Voetbalbelgie.be. “Het resultaat van Zulte Waregem tegen AA Gent was positief voor ons. Dus vonden we snel een focus voor die laatste twee wedstrijden.”Momenteel staat Racing Genk op de vierde plaats en moet het tegen Charleroi of…

Lees verder op Geen categorie: Buffel: Ontgoocheling snel doorspoelen


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE CHARLEROI OP FACEBOOK!

FOLLOW ONS OP TWITTER!