Birger Verstraete draagt Club Brugge nog steeds in zijn hart: “Daar gaan die paarse schoenen niets aan veranderen”

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Birger Verstraete draagt Club Brugge nog steeds in zijn hart: “Daar gaan die paarse schoenen niets aan veranderen” Foto: © photonews 15 mei 2016 06:00<!–. <a href=”#”>World News. No Coments. U herinnert zich vast nog wel de discussie in 2010. Nabil Dirar en Ivan Perisic zorgden voor ophef door met paarse schoenen voor Club Brugge te spelen. Bij KV Kortrijk hoeft Brugs jeugdproduct Birger Verstraete zich om die polemiek geen zorgen meer te maken. Het viel ons afgelopen vrijdag in de PO2-fianle tussen Charleroi en Kortrijk meteen op. Verstraete sjokte met paarse shoes…

Lees verder op Belgium Soccer: Birger Verstraete draagt Club Brugge nog steeds in zijn hart: "Daar gaan die paarse schoenen niets aan veranderen"Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

FOLLOW ONS OP TWITTER!