Kweekt Perbet een patent op goals in de slotminuten? “Wat een heel seizoen tegenzat, valt nu goed”

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Kweekt Perbet een patent op goals in de slotminuten? “Wat een heel seizoen tegenzat, valt nu goed” Foto: © photonews 14 mei 2016 09:42<!–. <a href=”#”>World News. No Coments. Net als tegen Sporting Lokeren twee weken geleden, deed Jrmy Perbet ook tegen KV Kortrijk Mambourg in de slotseconden ontploffen. En zo de Gouden Stier zichzelf een aardige reputatie bij elkaar aan het voetballen. “Dit seizoen zat het al enkele malen niet mee op het eind. Nu hebben we het geluk plots wel aan onze kant”, glunderde Perbet. “Een 0-0-score in de heenmatch was niet slecht,…

Lees verder op Belgium Soccer: Kweekt Perbet een patent op goals in de slotminuten? "Wat een heel seizoen tegenzat, valt nu goed"Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

FOLLOW ONS OP TWITTER!