Sporting Charleroi RSS

voor jou verzameld!

Perbet ontwrichte alsnog het Kortrijkse blok: “Ik wens hem te feliciteren” en “Hij is gewoon een klassespits”

Perbet ontwrichte alsnog het Kortrijkse blok: “Ik wens hem te feliciteren” en “Hij is gewoon een klassespits” Foto: © photonews 13 mei 2016 23:26<!–. <a href=”#”>World News. No Coments. Na de 1-0 in de slotminuten keerde KV Kortrijk met een zuur gevoel terug richting West-Vlaanderen. Dat net Jrmy Perbet hen nog nekte, maakte de ontgoocheling bij de Kerels des te groter. “Dit is frustrerend, maar dat maakt nu eenmaal deel uit van het spel”, reageerde verdediger Maxime Chanot. “We kennen de kwaliteiten van Perbet. Dat heeft hij vanavond nog eens laten zien. Ik moet hem…

Lees verder op Belgium Soccer: Perbet ontwrichte alsnog het Kortrijkse blok: "Ik wens hem te feliciteren" en "Hij is gewoon een klassespits"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *