Sporting Charleroi RSS

voor jou verzameld!

Perbet brengt Charleroi in absolute slotfase stapje dichter bij Europa

Door: Olivier Minnebo 13/05/16 – 22u23 video Tot en met minuut 89 was het armoe troef op Mambourg. Nauwelijks kansen, geen tempo. Tot het moment van Perbet was aangebroken. De topschutter van de Jupiler Pro League nam de defensie van KV Kortrijk vlak voor affluiten alsnog te grazen (1-0). Charleroi trekt zo met een uitstekende uitgangspositie naar West-Vlaanderen voor de terugmatch van de finale van play-off 2. “KV Kortrijk is de beste ploeg van de laatste maanden, Club Brugge buiten beschouwing gelaten.” Mooie woorden uit de mond van Felice Mazzu, vlak voor de heenwedstrijd van…

Lees verder op Het Laatste Nieuws: Perbet brengt Charleroi in absolute slotfase stapje dichter bij Europa

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *