Sporting Charleroi RSS

voor jou verzameld!

Live: Dit zijn de elf voor KV Kortrijk en Charleroi

Live: Dit zijn de elf voor KV Kortrijk en Charleroi Foto: © photonews 13 mei 2016 19:50<!–. <a href=”#”>World News. No Coments. Terwijl in PO1 de titelstrijd stilaan zijn ontknoping kent, komen PO2-winnaars Charleroi en Kortrijk een stap dichter bij Europa. Vanavond treffen ze elkaar in de heenmatch van hun finale. De drang naar dat Europese ticket is bij beide teams groot. Charleroi, dat vorig jaar al de ultieme finale betwistte (toen als PO1-kandidaat), staat op één horde van datzelfde doel. Bij de Carolo’s kijken we vooral uit naar man in vorm Baby…

Lees verder op Belgium Soccer: Live: Dit zijn de elf voor KV Kortrijk en Charleroi

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *