Finale play-off 2: Charleroi verslaat Kortrijk nipt in heenwedstrijd

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Volgende week zaterdag (21 mei) wordt de terugwedstrijd in Kortrijk gespeeld. De winnaar neemt het tegen de vierde uit play-off 1 op voor een plaats in de voorrondes van de Europa League. Charleroi kreeg voor de pauze de beste kansen in het Stade du Pays maar onder meer Perbet, Sagly en Baby misten het Kortrijkse doel. De bezoekers zetten daar een kopbal van Papazoglou tegenover. 21 doelpunten Na de pauze was het twintig minuten wachten op het eerste gevaar. Amara Baby knalde na een hoekschop voor de Zebra’s op doelman Sifakis. De kansen bleven daarna schaars. Kortrijk…

Lees verder op Geen categorie: Finale play-off 2: Charleroi verslaat Kortrijk nipt in heenwedstrijdLees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

FOLLOW ONS OP TWITTER!