Europese stress breekt aan: Charleroi rekent op Perbet, Kortrijk wil indrukwekkende 24 op 33 voortzetten

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Europese stress breekt aan: Charleroi rekent op Perbet, Kortrijk wil indrukwekkende 24 op 33 voortzetten Foto: © photonews 13 mei 2016 11:00<!–. <a href=”#”>World News. No Coments. Terwijl in PO1 de titelstrijd stilaan zijn ontknoping kent, komen PO2-winnaars Charleroi en Kortrijk een stap dichter bij Europa. Vanavond treffen ze elkaar in de heenmatch van hun finale. De drang naar dat Europese ticket bij beide teams is groot. Charleroi, dat vorig jaar al de ultieme finale betwistte toen als PO1-kandidaat, staat op één horde van datzelfde doel. Bij de Carolo’s kijken we vooral uit naar man…

Lees verder op Belgium Soccer: Europese stress breekt aan: Charleroi rekent op Perbet, Kortrijk wil indrukwekkende 24 op 33 voortzettenLees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

FOLLOW ONS OP TWITTER!