Dit zijn de elf voor KV Kortrijk en Charleroi

Dit zijn de elf voor KV Kortrijk en Charleroi Foto: © photonews 13 mei 2016 20:52<!–. <a href=”#”>World News. No Coments. Terwijl in PO1 de titelstrijd stilaan zijn ontknoping kent, komen PO2-winnaars Charleroi en Kortrijk een stap dichter bij Europa. Vanavond treffen ze elkaar in de heenmatch van hun finale. De drang naar dat Europese ticket is bij beide teams groot. Charleroi, dat vorig jaar al de ultieme finale betwistte (toen als PO1-kandidaat), staat op één horde van datzelfde doel. Bij de Carolo’s kijken we vooral uit naar man in vorm Baby en…

Lees verder op Belgium Soccer: Dit zijn de elf voor KV Kortrijk en Charleroi


Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

LIKE CHARLEROI OP FACEBOOK!

FOLLOW ONS OP TWITTER!