Blijft Dutoit of niet? “We gaan voor spelers die voor STVV wíllen voetballen”

TIP: WED en KIJK LIVE naar topvoetbal!

Blijft Dutoit of niet? “We gaan voor spelers die voor STVV wllen voetballen” Foto: © Photonews 13 mei 2016 12:41<!–. <a href=”#”>World News. No Coments. Met een zware 0-3-nederlaag tegen Charleroi sloot STVV zijn seizoen zaterdag in mineur af. De promovendus opende fraai, maar kende in 2016 een vrije val van formaat. Dat moet volgend jaar anders. “We hebben er een moeilijk seizoen opzitten”, vertelt STVV-manager Philippe Bormans in gesprek met Voetbalkrant.com. “We hebben fouten gemaakt. Onze manier van werken moet volgend jaar anders.”Dat zal ook nodig zijn. op dit moment hebben de…

Lees verder op Belgium Soccer: Blijft Dutoit of niet? “We gaan voor spelers die voor STVV wíllen voetballen”Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
IETS VOOR JOU?

FOLLOW ONS OP TWITTER!