Sporting Charleroi RSS

voor jou verzameld!

Verstraete is voorzichtig

Zondag staat er de topper tussen Club Brugge en Anderlecht op het programma. Maar ook vrijdag is er een belangrijke wedstrijd. Dan nemen KV Kortrijk en Charleroi het tegen mekaar op in de heenwedstrijd van de finale van play-off II.KV Kortrijjk wist zijn groep makkelijk te winnen en hadden geen problemen met Standard, Waasland-Beveren en Moeskroen-Pruwelz. Tegen Charleroi zal het veel moeilijker zijn. Dat beseft ook Birger Verstraete. “Ik denk dat het niet zo’n grote verrassing is dat we hier staan. We hebben een goeie groep en spelers met enorm veel kwaliteiten.””Ik…

Lees verder op Geen categorie: Verstraete is voorzichtig

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *