Sporting Charleroi RSS

voor jou verzameld!

Transfergeruchten 12/05: Kroos, de Boer vertrekt, Arsenal wil uithalen,…

Transfergeruchten 12/05: Kroos, de Boer vertrekt, Arsenal wil uithalen,… Foto: © Photonews 12 mei 2016 09:50<!–. <a href=”#”>World News. No Coments. Het seizoen loopt op de laatste benen. Dat wil zeggen dat de clubs volop aan het werken zijn aan hun team voor het nieuwe seizoen. En daarom bundelen wij opnieuw alle transfergeruchten in een handig artikel. Arsène Wenger heeft weer enkele grote targets voor Arsenal in zicht bij de start van de transferperiode. Het drietal Alvaro Morata, Granit Xhaka en Henrikh Mkhitaryan zou de rangen moeten versterken. Er is 100 miljoen euro beschikbaar om…

Lees verder op Belgium Soccer: Transfergeruchten 12/05: Kroos, de Boer vertrekt, Arsenal wil uithalen,…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Transfergeruchten 12/05: Kroos, de Boer vertrekt, Arsenal wil uithalen,…

Transfergeruchten 12/05: Kroos, de Boer vertrekt, Arsenal wil uithalen,… Foto: © Photonews 12 mei 2016 09:50<!–. <a href=”#”>World News. No Coments. Het seizoen loopt op de laatste benen. Dat wil zeggen dat de clubs volop aan het werken zijn aan hun team voor het nieuwe seizoen. En daarom bundelen wij opnieuw alle transfergeruchten in een handig artikel. Arsène Wenger heeft weer enkele grote targets voor Arsenal in zicht bij de start van de transferperiode. Het drietal Alvaro Morata, Granit Xhaka en Henrikh Mkhitaryan zou de rangen moeten versterken. Er is 100 miljoen euro beschikbaar om…

Lees verder op Belgium Soccer: Transfergeruchten 12/05: Kroos, de Boer vertrekt, Arsenal wil uithalen,…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *